Tarinamme

HautakiviHalvemmalla.fi on osa Ikuistettu Oy:tä, suomalaista hautakivialan perheyritystä. Yrittäjäperheenä olemme lähtöisin Keski-Suomesta, ja nykyään toimipisteemme sijaitsee Helsingissä.

Tavoitteenamme on tarjota laadukkaita ja yksilöllisiä, mutta kuitenkin edullisia, hautakiviä. Näin haluamme osaltamme auttaa kaikkia omaisia, elämäntilanteesta riippumatta, löytämään mieleisensä tavan muistaa rakastaan.

Edulliset hintamme perustuvat tehokkaaseen kivien hankintaan ja matalaan kustannusrakenteeseen. Kilpailutamme jatkuvasti kymmeniä Suomessa ja ulkomailla sijaitsevia kivien toimittajia, jotta voimme tarjota teille kivet edulliseen hintaan. Kaikki kivemme tarkastetaan ja viimeistellään käsin varastollamme Helsingin Tapaninkylässä korkean laadun varmistamiseksi. Näin olemme uudistamassa pitkään vakiintuneita kivialan toimintatapoja. Uudistamisen hyödyt laitamme eteenpäin asiakkaillemme tarjoamalla laajemman kivivalikoiman edullisemmilla hinnoilla.

Tutustu kuvastoomme, lähetä yhteydenottopyyntö tai soita meille kuullaksesi lisää. Kerromme mielellämme lisää toiminnastamme ja autamme teitä suunnittelemaan juuri toivomanne hautakiven.

 

Helsingissä 31.8.2012

Sanna Taipale ja Petri Valkama

Ikuistettu Oy